Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 89 m² without real estateOstromečská, Prague - Žižkov

Ostromečská, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 3,150
+ Refundable depositCZK 25,000


Prohlídky možné po dohodě. Kontaktujte mě e-mailem na

Prostorný, plně zařízený, světlý byt 3+1, o velikosti 89m2, v dobře udržovaném činžovním domě s výtahem. V klidná ulici poblíž parku Parukářka a Vítkov.

Byt má prostorný světlý obývací pokoj s jídelnou a plně vybavenou kuchyní (myčka, trouba, lednice s mrazákem), samostatnou ložnici, koupelnu (vana,) druhou ložnici, a malý pokoj cca 7m2 - může sloužit jako kancelář či úložná místnost, dále prostorná předsín. V bytě jsou zachované původní funkční kachlová kamna, velká okna, vysoké stropy, parkety, myčka, TV, vstup do domu na čip. Teplo v bytě je produkováno kamny waw 2x a 1x akumulační kamna, teplá voda je zajištěna bojlerem.

Spacious, fully furnished, bright 3 + 1 apartment, 89m2, in a well maintained apartment building with a lift. In a quiet street near the Parukářka and Vítkov parks.

The apartment has a spacious bright living room with dining area and fully equipped kitchen (dishwasher, oven, fridge / freezer), separate bedroom, bathroom (bath tub) second bedroom, and a small room of about 7m2 - can be used as an office or storage room, further spacious . The apartment has original functional tiled stove, large windows, high ceilings, parquet floors, dishwasher, TV, entry to the house on chip. The heat in the apartment is produced by a waw gaz radiators 2x and 1x acumulating radiator, hot water is provided by a hot water tank.

Property Characteristics

Listing ID488976
Layout3+kk
Available from28/06/2019
OwnershipPersonal
Užitná plocha89
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.