Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 53 m² bez realitkyFrýdecká, Prague - Letňany

Frýdecká, Prague - LetňanyPartially equipped
PriceCZK 3,500,000


Přímý majitel nabízí k prodeji byt 2+1 s balkonem v soukromém vlastnictví v cihlovém domě v Letňanech. Byt je ve 2. patře pečlivě udržovaného čtyřpodlažního domu bez výtahu (zateplení, hydroizolace základů, rekonstrukce střechy, plastová okna). K bytu náleží sklep. Bezproblémové parkování před domem. Nízké poplatky, internet v bytě. Samostatná rekonstruovaná kuchyně s veškerým vybavením, pokoje neprůchozí. V bytě jsou prostorné vestavěné skříně (ložnice, předsíň), v pokojích zachovalé parkety, zbytek bytu plovoucí podlaha. Koupelna se sprchovým koutem, WC samostatné. Vchodové dveře – bezpečnostní.

Jedná se o lokalitu s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Zdravotní středisko a supermarket Albert u domu. V docházkové vzdálenosti je Aquacentrum Lagoon, Skydive Arena, Ice Arena, tenisové kurty, OC Letňany, KIKA, multikino, dětská hřiště, školy. Metro Letňany v dosahu 15 minut od domu.

RK prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID486287
Layout2 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space53
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.