Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 1236 m² without real estateBorová, Unhošť - Unhošť, Středočeský Region

Reserved
Borová, Unhošť - Unhošť, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,490,000


Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 s pozemkem o celkové výměře 1 236 m². Dům z roku 1990 s podlahovou plochou 133 m² se skládá v přízemí ze zádveří se vstupem na WC, velkým obývacím pokojem s krbem a kuchyní se spíží a vstupem na terasu. Po schodech do 1. patra vejdeme do průchozího společenského pokoje, ze kterého se vstupuje do 2 samostatných pokojů, které mají vstup na balkon, a koupelny s vanou i sprchou. K domu náleží také sklep, půda a garáž s místem pro 1 automobil. Na zahradě je u domu vybetonovaná terasa, zapuštěný bazén, 2 jezírka, spousta zeleně a vzrostlých stromů (včetně jabloní, ořechu a třešně). Dům má kromě krbu také podlahové vytápění, je zateplen polystyrenem a skelnou vatou, je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod, ale k dispozici je také vlastní studna na pozemku. Vybavení v domě (vestavěné skříně, obývací stěna, sedací souprava apod.) je možné po dohodě ponechat. Průměrné měsíční náklady do 6000 Kč.

Video prohlídka domu zde: https://youtu.be/T8PGpdsKgHw

Dům se nachází v klidné ulici na okraji obce Unhošť-Nouzov, což je lokalita s výbornou dostupností do Prahy - dálnice D6 má nájezd hned za Unhoští (Zličín autem 20 min, Hradčanská přímým autobusem ze zastávky na konci ulice 37 min), přímé autobusy jezdí také do Kladna i Berouna. Zároveň za Nouzovem začínají Křivoklátské lesy s možnostmi krásných procházek v přírodě. V blízkosti je také golfové hřiště a tenisové kurty.

Prohlídky možné po domluvě na tel. 723 288 638 kdykoliv.

RK prosíme nevolat.

Property Characteristics

Listing ID486142
Layout4+1
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha1,236
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.