Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale • 35 m² without real estateŠtěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský Region

Štěchovice - Štěchovice u Prahy, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 749,000


Nabízíme samostatně stojící dřevěnou stylovou srubovou chatu v malebném údolí u řeky Vltavy. Chata má 2 podlaží o celkové užitné ploše cca 60 m2. Přízemí: obytná místnost, komora, kuchyň. V 1. patře je ložnice a balkon. Vedle chaty je suchý záchod. Část chaty pod terasou je podsklepena (dílna, sklep). V chatě je zavedena elektřina, voda je svedená do chaty z lesní studánky. Vytápění je řešené kamny na tuhá paliva, v kuchyni je sporák na propan butan.

Poloha:

Chata je umístěna na lesním svažitém pozemku na levém břehu Vltavy pronajatém od Lesu ČR (plánovany odprodej), ve smíšeném lese, s výhledem na Vltavu směrem k Bílé skále, vyhlídce Maj, mimo záplavovou oblast. Součástí prodeje je také spoluvlastnický podíl na sousední lesní pozemek a pozemek studny. Od zastávky autobusu je vzdálena 15 min chůze, autem se k chatě nedostanete, parkování je vzdáleno cca 500 m. Rekreační oblast počátků trampingu, nyní osada Svatojanské proudy, v sousedství osada Ztracenka. Tato nemovitost je vhodná pro milovníky lesa, rybaření a všechny co chtějí klid uprostřed přírody.

Property Characteristics

Listing ID485285
LayoutOther
OwnershipPersonal
Užitná plocha35
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.