Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² without real estateLabská kotlina, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký Region

Reserved
Labská kotlina, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,390,000


Nabízíme k prodeji družstevní byt s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 57 m2 v 1. podlaží zděného bytového domu v lokalitě Labská kotlina. K bytu náleží dva sklepy s bezbariérovým přístupem a balkon.

Vytápění je zajištěno dálkově (Opatovice), pro ohřev teplé vody slouží plynová karma. K dispozici kabelová televize a internet UPC.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí (koupelna, kuchyně, nová dřevěná euro okna, dveře, podlahy). V obývacím pokoji je plovoucí podlaha, v ložnici koberec na OSB deskách, v kuchyni PVC linoleum. Kuchyni a obývací pokoj spojuje velký průhled, který opticky výrazně zvětšuje obě místnosti. V chodbě je množství vestavěných úložných prostor a skříněk.

Celý dům prošel rekonstrukcí - střecha, výměna dveří, instalace nových zvonků a domovních telefonů, malování chodby, fasáda. Postupně probíhá rekonstrukce odpadů a kanalizace.

Byt je prodáván částečně zařízený nábytkem dle fotografií - šatní skříň, nábytek a pohovka v obývacím pokoji, kuchyňská linka a jídelní rohová sedačka.

Pohodlné parkování přímo před domem s parkovací kartou, pro návštěvy bez karty možné parkování u automatu na druhé straně domu.

Byt je k dispozici ihned. Zájemce rádi zveme na prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID485114
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha57
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.