Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 142 m² without real estateU Hájovny, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský Region

U Hájovny, Průhonice - Hole u Průhonic, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 6,300,000


Prodej velmi prostorného bytu 3+kk (s možností 4kk nebo 3+1) v klidné části Průhonic přímo u parku v přízemí cihlového čtyřpodlažního domu z roku 2006. Velmi klidné bydlení v bezprostředním kontaktu s přírodou a přitom v perfektní a snadné dojezdové vzdálenosti do Prahy jak po dálnici tak v případě dopravních omezení po místních silnicích (na Chodov cca 10 minut).

Celková plocha bytu je 142 m² (+sklep +vlastní parkovací stání). Byt má dvě koupelny (s podlahovým vytápěním), z větší části je nevybavený (stávající vybavení možno zdarma ponechat či odvézt), přilehlou menší velmi pěknou zahradu (83 m²) se samostatným východem ze zahrady přímo směrem k průhonickému parku. Vytápění vlastním plynovým kotlem.

Byt je v části domu na druhé straně od přilehlé silnice, tzn. je velmi tichý, zároveň teplotně i v letních měsících maximálně příjemný. Energetická náročnost budovy C, tj. úsporná. Dobrá dopravní dostupnost do centra města (zastávka autobusu hned u domu). Občanská vybavenost v dosahu - nákupní zóna Průhonice-Čestlice se sportovně-relaxačním komplexem Aquapalace Praha, řada restaurací, fitness apod.

Jsem přímý majitel, nejsem realitní kancelář a prosím, aby mne realitní kanceláře nekontaktovaly.

Property Characteristics

Listing ID484741
Layout3+kk
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha142
Fully furnishedPartly
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.