Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2+kk • 31 m² bez realitkyMoravany - Moravany u Kyjova, Jihomoravský Region

Moravany - Moravany u Kyjova, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 430,000


Prodám chatu v krásném prostředí lesů Kameňák. Ihned za chatou les jako stvořený pro houbaření nebo různorodé procházky.

Samotná chata se skládá ze dvou pokojů: obývák s krbem (8m2), ložnice(8m2), malého kuchyňského výklenku(1m2). Součástí je větší zastřešená terasa (12m2), z které je přístup do komory a na záchod (nyní chemické wc). Za chatou na pozemku kůlna na dřevo a před chatou mírně svažitý prosluněný pozemek orientovaný na JZ s ovocnými stromy. Celková plocha pozemku ~ 720m2.

Na chatě je zavedená elektřina, TV anténa.. Voda do chaty přivedená není, ale před pozemkem studna s užitkovou vodou a v docházkové vzdálenosti(cca 600m) cestou při příjezdu studna s pitnou vodou. (Voda i v období sucha)

Ve vzdálenosti 200metrů nově postavená výborná restaurace Kameňácká myslivna, která nabízí kromě dobrého piva, jídla i sportovní aktivity (koně, dětské hřiště a jiné)

Chata má vhodný pozemek k její přístavbě/zvětšení obytného prostoru chaty. V okolí několik chat a neplánuje se zde již žádná další výstavba. Parkování je možné přímo na pozemku v zimě s dobrou dopravní dostupností s udržovanou komunikací.

V případě zájmu volejte: 723 205 614 (RK nevolat!)

Property Characteristics

Listing ID483899
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Floor space31
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.