Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 96 m² without real estateVejrostova, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Reserved
Vejrostova, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,500,000


Aktuálně je o byt více zájemců. Prohlídka bude upřesněna a proběhne v 1 den. Cena poté bude stanovena dražbou. Nejvýhodnější nabídku zvážíme a poté se rozhodne o případném prodeji. Děkuji za pochopení

Nabízíme prodej zařízeného nadstandardního bytu 4+1, v městské části Brno - Bystrc. Jedná se o velice pěkný, nákladně zrekonstruovaný, prostorný byt se zasklenou lodžií a balkonem, s velmi praktickou komorou , s koupelnou vybavenou sprchovým koutem i vanou a samostatnou toaletou. Příjemné jsou i velice nízké měsíční náklady, jedná se o energetickou třídu C. K bytu náleží sklep. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, splňující bezpečnostní třídu 3. Dalším zabezpečením je před bytem na patře uzavřený oddělený prostor pro 4 byty. V obytných místnostech jsou na podlahách položeny plovoucí podlahy, vinyl a koberec, v koupelně a na toaletě dlažba. Součástí prodeje je kuchyňská linka včetně spotřebičů , vestavěné skříně v celém bytě a nábytek na míru v dětském pokoji. V domě je kočárkárna, kolárna a další zabezpečené úložné prostory.

V okolí je veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost do centra města, zastávka MHD nedaleko od domu.

Velkou výhodou této nemovitosti je také výborná dostupnost přírody ( vycházkou 15 minut k přehradě). Kousek od domu je i oplocený výběh pro psy. Doporučuji prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID483825
Layout4+1
Floor2
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha96
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.