Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+kk • 1569 m² bez realitkyČervené Janovice - Zhoř u Červených Janovic, Středočeský Region

Červené Janovice - Zhoř u Červených Janovic, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,900,000


Prodám zděnou podkrovní chatu v obci Zhoř u Červených Janovic - okres Kutná Hora. Obec se nachází 20km od Kutné Hory, 25 km od dálnice D1 a 3km od Červených Janovic, kde je veškerá občanská vybavenost. V přízemí chaty se nachází - kuchyň, pokoj, podsklepená koupelna, wc, uzavřená a otevřená veranda a schodiště do prvního patra. V prvním patře se nacházejí 2 místnosti a komora. Elektřina 400/230V - jistič 25Ah, vlastní studna a žumpa, lokální vytápění na tuhá paliva + UT na tuhá paliva. Na pozemku se dále nachází zděný patrový zahradní domek a zděná kůlna na nářadí. Celková zastavěná plocha je 120m2 + zahrada se vzrostlými stromy 1326m2 a vlastní příjezdová cesta 123m2. V blízkosti chaty se nachází lesy a rybníky např. jezero Katlov (1km). Energetická třída G. Pro veškeré informace volejte 728 817 917. RK nevolat!

Property Characteristics

Listing ID483718
Layout4+kk
OwnershipPersonal
Floor space1,569
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.