Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 120 m² bez realitkyStavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Reserved
Stavařov, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 11,900

+ Poplatky za službyCZK 1,900
+ Vratná kauceCZK 23,800


Pronajmu dlouhodobě 3+kk na Stavařově v Pardubicích. Byt je po kompletní rekonstrukci, velmi prostorný a vzdušný. Obsahuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, pokoj, dvě koupelny, 2x balkon, orientace východ-jih-západ. V domě jsou dva výtahy, v okolí je dostatek parkovacích míst. Nákupní centrum přes ulici, zastávka MHD před domem.

Byt je k dispozici od 1. srpna.

I offer for a long term rent a flat 3+kk in the street Stavařov, on the 5th floor. The flat is located in an excellent location near the center, public transport stops are in a front of the house, shopping center 5 minutes walk. The flat is partly equipped, ready for immediate use. There is a living room with the kitchen corner equipped by a microwave, glass ceramic hotplate and dishwasher, two bedrooms with a storage space, two bathrooms with shower, 2x balcony. There are two lifts in the house, free parking place in a front of house. Flat is available from the 1st of August.

Property Characteristics

Listing ID482819
Layout3+kk
Floor5
Building typePrefab concrete
Floor space120
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.