Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+1 • 766 m² without real estateNerudova, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region

Nerudova, Kostelec nad Černými lesy - Kostelec nad Černými lesy, Středočeský Region
PriceCZK 3,500,000


Nabízím na prodej RD v Kostelci nad Černými Lesy, okr. Praha – východ. Jedná se o přízemní, podsklepený rodinný dům, s možností rozšíření obytných prostor do podkroví. Nyní je k dispozici bytová jednotka 3+1 s užitnou plochou cca 100 m2. Za domem se nachází zahrada s ovocnými stromy.

Stav bytové jednotky je původní, dlouhodobě dobře udržovaný. Na domě byla provedena částečná rekonstrukce (nové rozvody elektřiny, topení a podlahy).

Dům se nachází v klidné lokalitě kousek od historického centra města, kde je kompletní občanská vybavenost včetně školy, školky, lékařů, pošty a supermarketů. PID s častými spoji se dostanete směrem na Prahu do cca jedné hodiny.

Property Characteristics

Listing ID481146
Layout3+1
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha766
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.