Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+kk • 223 m² without real estateNáves sv. Petra a Pavla, Zlatníky-Hodkovice - Zlatníky u Prahy, Středočeský Region

Náves sv. Petra a Pavla, Zlatníky-Hodkovice - Zlatníky u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 7,299,000


Nabízíme jedinečné řadové rodinné domy ve Zlatníkách, v lokalitě Za Brankou. Dům je koncipován jako 5+KK, o celkové výměře 140m2 obytné plochy s 38m2 velikou terasou u obývacího pokoje, 45m2 garáž a 45 m2 terasa u ložnice v prvním patře. V přízemí je samostatný pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická místnost s průchodem do garáže a obývací pokoj s kuchyňským koutem, odkud je vstup přímo na terasu a zahradu. V prvním patře jsou tři ložnice, jedna z nich s terasou nad garáží, koupelna se sprchovým koutem a vanou a samostatná šatna. Domy jsou orientovány se zahradou na západ. Jedná se celkové o třináct rodinných domů ve dvou řadách. Každý dům má samostatnou garáž pro dva vozy a parkovací stání před domem. Domy budou k nastěhování 03 - 06/2018.

Property Characteristics

Listing ID480702
Layout5+kk
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha223
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.