Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 36 m² bez realitkyK Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský Region

Reserved
K Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000
+ Vratná kauceCZK 9,000


Nabízím do pronájmu krásný slunný byt 1kk v žádané lokalitě Brno- Medlánky. Byt se nachází v 1.NP cihlové novostavby. Celková plocha bytu činí 37m2. Byt je orientovaná na JV a má také balkón. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka je vybavena myčkou, lednicí, mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, troubou a digestoří. Do koupelny je možnost přidat pračku. Měsíční nájemné činí 9000Kč plus služby včetně energie činí 2000Kč. Před domem je možnost parkování, zastávka MHD je do 100m. Preferuji nájemníka bez psů a koček. Požaduji kauci ve výší jednoho mesíčního nájmu. Byt je volný od 1.12.2018

I offer to rent a beautiful sunny apartment 1kk in the desired location Brno - Medlánky. The apartment is located in 1.NP brick building. The total area of the apartment is 36,9m2. The apartment is oriented to the South East and also has a balcony. The apartment is partially furnished (kitchen is equipped with dishwasher, fridge, freezer, ceramic hob, oven and extractor hood. In the bathroom there is a washing machine. The monthly rent amounts to 7900Kč plus services, including energy amounts to 2000 czk. In front of the house is free parking, a bus stop is in 100m. I prefer a tenant without dogs and cats. I request bail in the amount of one mesíčního of the lease. The apartment is free immediately.

Property Characteristics

Listing ID480142
LayoutStudio
Floor1
Building typeNízkoenergetická
Floor space36
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.