Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 4+kk • 160 m² without real estateKazín, Prague - Lipence

Kazín, Prague - LipencePartially equipped • Parking
Monthly rentCZK 49,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 97,999


Pronájem výjmečného, luxusního, funkcionalistického rodinného domu v těsné blízkosti lesa s krásným výhledem na údolí Berounky. Ideální místo pro toho, kdo hledá opravdu čistý vzduch. Dům je dvoupatrový a má dispozici 4+kk. V přízemí je obývací pokoj s kuch. koutem, ložnice, koupelna, samostatná toaleta a technická místnost. V patře jsou dva ohromné pokoje, šatna, koupelna a samostatná toaleta. Parkování je pod střechou u domu. Z obývacího pokoje se vchází přímo na zahradu. Nemovitost je částečně zařízená, detaily lze samozřejmě dohodnout. V Lipencích je škola, školka, obchody ně otevřená krásná cukrárna. Dopravní dostupnost na Smíchov je autem cca 15minut, MHD v blízkosti, Jednoduché spojení vlakem do centra Prahy z Černošic nebo ze Zbraslavi.

Novostavba z roku 2008, dřevěná eurookna. Na stavbu byly použity jen tradiční materiály, cihla, dřevo a beton. Zatepleno vatou, aby dům dýchal. Vytápění krbem na dřevo s vývody tepla po celém domě a elektrické přímotopy. Pro pitnou vodu můžeme chodit do blízké studánky, nebo teče neomezeně z kohoutku. Dešťovou vodu zachytáváme v nádrži následně používáme na zahrádce, nebo pro celoroční otužování. U parkování aut je minihřištátko na fotbálek, nebo pro trénink tenisu o zeď. Klid, lesy, koupání nedaleko od centra Prahy. K dispozici je vysokorychlostní internet.

Property Characteristics

Listing ID480101
Layout4+kk
Available from09/01/2021
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingOther
WaterFrom a public source
Užitná plocha160
Fully furnishedPartly
Plot space700
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
SewageHome sewage treatment plan

Additional information

Terrace
Parking
Cellar

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.