Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² bez realitkyStrakošová, Prague - Pitkovice

Reserved
Strakošová, Prague - PitkovicePartially equipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Vratná kauceCZK 8,500


Se souhlasem majitelky hledám za sebe náhradu do pronájmu částečně zařízeného slunného bytu 1+kk (cca 35m²) s balkonem 4,2m² v novostavbě bytových domů v Praze 22 (Nové Pitkovice). Byt je orientován na západ a nachází se ve druhém nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu.

Je zde možnost připojení internetu a kabelové TV od společnosti T-mobile, to si musí už nájemník zařídit v případě zajmu sám

Měsíční nájemné činí 8.500,-kč. VČETNĚ poplatků (elektřina, topení, voda) + vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Majitelka upřednostňuje zájemce o dlouhodobý pronájem, pracujícího nájemce, nekuřáky, raději bez domácích mazlíčku (po domluvě např. vykastrovaná bezproblémová kočička nevadí).

Já upřednostním nájemce, který si ode mne odkoupí část. nábytku (2 jídelní židle + skřínka pod umyvadlo, dvě komody + nějaké drobnosti cena cca 4000kč). Prosím aby mě potencionální zájemce napsal pár řádku o sebe, vzhledem k opravdu solidnímu nájemnému bych zde za sebe chtěla někoho spolehlivého kdo se bude o byt řádně starat, aby s ním paní majitelka neměla problémy).

V bytě zůstává jídelní stolek, pračka, mikrovlnná trouba, postel 140x200cm + matrace, vybavená kuch.linka s vestavěnou lednicí + sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, a dřezem, velká šatní skříň v komoře.

Popis místnosti – výměra: předsíň 4,2 m2, koupelna + wc 4,2 m2, obývací pokoj + kk 23,8 m2, komora 2,5 m2, balkon (nezapočítává se do plochy bytu) 4,3 m2

Nedaleko se nachází kulturní památka průhonický park, dendrologická zahrada, kompletní občanská vybavenost – mateřská i základní škola, úřady, pošta, policie i zdravotní středisko, nákupní centrum průhonice-čestlice, sportovně-relaxační komplex aquapalace praha, spa a fitness. kousek od domu zastávka bus. č. 232 – cca 10 min. na metro háje. hezké upravené a nové okolí, zeleň, dětské hřiště.

Byt je volný od 1.7.

Property Characteristics

Listing ID479817
LayoutStudio
Floor2
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.