Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 2274 m² without real estate9. května, Dlouhá Loučka - Horní Dlouhá Loučka, Olomoucký Region

9. května, Dlouhá Loučka - Horní Dlouhá Loučka, Olomoucký RegionPartially equipped
PriceCZK 3,100,000


Jedná se o dvougenerační vilku uprostřed rozlehlé zahrady, která je ze dvou stran ohraničená řekou Oslava. Vilka je postavena v roce 1860 a patří mezi původní zástavbu německého osídlení obce Dlouhá Loučka - je zmiňována v knize Paměti obce Dlouhá Loučka.

V přízemí, které je zrekonstruováno v roce 2012, je situována velká kuchyně, velký slavnostní pokoj s restaurovanými historickými kachlovými kamny, menší obývací denní pokoj a ložnice. V přízemí je i koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Tento byt je možné obývat ihned. Otápění a ohřev vody jsou řešeny zemním plynem. Vytápění je možné řešit i topením pevnými palivy, které je instalováno funkční.

Byt v prvním patře (patří k němu i jeden větší pokoj v přízemí - v minulosti dětský pokoj) je řešen jako půdní vestavba s kuchyňkou s prostornou spíží, obývací pokoj se zimní zahradou a zákoutím, kde v minulosti byla umístěna ložnice, a menší dětský pokojík. Koupelna v horním patře je vybavena elektrickým boilerem, vanou, umyvadlem a toaletou. Otápění tohoto bytu je řešeno zemním plynem. Pro horní byt je k dispozici i rozsáhlý úložný prostor v rámci půdy. Tento byt byl obýván do konce roku 2016 a je možné jej obývat po drobných opravách (vymalování, oprava nátěrů a podlahových krytin).

Každý z bytů má samostatný vchod, byty je však možné užívat společně - jsou propojeny.

Voda v obou bytech je k dispozici z obecní studny (voda je pitná). Na hranici objektu je vybudována vodovodní přípojka s možností okamžitého přepnutí na veřejný vodovod. Kanalizační přípojka domu je plně funkční a je napojena na veřejnou kanalizační síť. Okna v domě jsou vyměněna za plastová a oboje vstupní dveře jsou dřevěné a vyměněné současně s okny.

Součástí nemovitosti je i rozsáhlý hospodářský prostor, samostatná dílna je vybudována v objektu bývalého včelína v zadní části zahrady.

Zahrada je v minulosti upravená s velkým skalkovým prostorem, je zde mnoho ovocných stromů, z nichž většina je mladšího stáří a velmi dobře rodících. Zavlažování zahrady je prováděno z řeky čerpadlem, které je instalováno na zahradě.

Property Characteristics

Listing ID479343
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha2,274
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.