Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 80 m² without real estatePivovarská, Uherské Hradiště - Jarošov u Uherského Hradiště, Zlínský Region

Pivovarská, Uherské Hradiště - Jarošov u Uherského Hradiště, Zlínský RegionEquipped
PriceCZK 3,700,000


Exkluzivně nabízíme prodej mezonetového nadstandartního bytu v osobním vlastnictví o velikosti 80 m2 na ulici Pivovarská, Uherské Hradiště. Byt se nachází v 3. NP třípodlažního cihlového domu. Byt je po rekonstrukci – nová kuchyňská linka včetně spotřebičů (trouba, varná deska, digestoř, myčka a lednice), nové podlahy s podlahovým vytápěním, dveře, nábytek v obývacím pokoji, v ložnici i v pracovně. V koupelně vana i sprchový kout. V celém bytu jsou použity nadstandardní materiály. V bytě je prostorná šatna. Balkon nabízí hezký výhled do zeleně a na řeku Moravu. K bytu dále náleží sklep. Celý dům prošel kompletní revitalizací. V blízkosti domu je veškerá občanská a sociální vybavenost (obchod, lékárna, pošta, zdravotní středisko, mateřská a základní škola). Parkování u domu. Volný od července nebo po dohodě.

Property Characteristics

Listing ID478285
Layout2+kk
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.