Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Cottages and summer houses
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Recreational property for sale 3+1 • 56 m² without real estateJidaška, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský Region

Reserved
Jidaška, Mnichovice - Mnichovice u Říčan, Středočeský Region
PriceCZK 2,180,000


Prodej celoročně obyvatelné chaty se zahradou Praha-východ

Chata s evidenčním číslem stojí na vlastním, mírně svažitém, rohovém pozemku v krásném prostředí města Mnichovice. Celková výměra pozemku 344 m2. Zastavěná plocha 56 m2.

Původně dřevěná chata prošla kompletní přestavbou v roce 2010. V rámci přestavby došlo k celkovému rošíření, vyzdění hlavních příček, celkovému zateplení pěnosilikát, okna plastová. Přebudování vodovodní soustavy a elektřiny. Následně byla přistavěna v roce 2013 terasa, položeny nové PVC podlahy. Nemovistost je podsklepena. Sklepní čast je přistupná ze zahrady a vhodná pro celoroční uložení věcí. Zároveň se v ní náchází technologie. Voda je vyřešena studnou. Novy certifikovany septik (8 m3)

Dispozici chaty tvoří vstupní hala s jídelním koutem ( 10,34 m2 ) a schodištěm vedoucím do podkroví ( 39,1 m2 ), samostatná, plně vybavená kuchyň (5,45 m2), klimatizovaný obývací pokoj (15 m2 ) s výstupem na velkou terasu (18,4 m2 ), ložnice (7,2 m2), koupelna a samostatná toaleta. Vytápění je řešeno elekřinou. Chata má satelit a Internet.

Poplatky při celoročním užívání jsou měsíčními náklady 3 500 Kč a 2 x ročně vyvezení septiku 1 200 Kč.

Příjezdová cesta je udržována a v zimním období protahována. Možnost parkování na pozemku.

Nemovitost má výstup do udržované zahrady s bazénem, vzrostlými stromy zaručujícími soukromý. Dále se vedle chaty nachází samostaně stojící, suchý sklad (8 m2).

Přednost nemovitosti je nejen krásné čisté prostředí ale i veškerá občanská vybavenost vzdálena cca 1 km od nemovitosti a velmi dobrá dostupnost do Prahy autem cca 20 min. po D1, vlakem z Mnichovic na Hlavní nádraží 37 minut.

Property Characteristics

Listing ID478238
Layout3+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha56
Fully furnishedUnfurnished
Building typeOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.