Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 85 m² without real estateK Sídlišti, Olomouc - Povel, Olomoucký Region

K Sídlišti, Olomouc - Povel, Olomoucký Region
PriceCZK 3,490,000


Prodej BEZBARIÉROVÉHO cihlového bytu 3+1 v Olomouci, ulice K Sídlišti. Byt se nachází ve 2. patře revitalizovaného domu se schodišťovou plošinou pro handicapované. Má výměru 85 m2 + menší balkon. Byt nabízí 3 neprůchozí pokoje, největší je orientován na jih a sousedí s kuchyní. V bytě jsou plastová okna, relativně nové podlahy, vybroušené a nalakované parkety, kuchyňská linka je starší (u kuchyně je i větraný špajz), nový kotel na ohřev vody na topení, komora, vestavěné skříně v předsíni. Byt je velmi světlý, zcela prázdný, lze ponechat pračku a lednici. V bytě je nainstalováno speciální závěsné zařízení pro přesun nepohyblivých osob do koupelny, na toaletu a do jednoho z pokojů (lze ale odmontovat a nemusí být součástí bytu).

K dispozici je rovněž zahrádka u domu (orientovaná do klidné části bez aut), která skýtá příjemné posezení, a je pronajata od města OL na dobu neurčitou. K bytu patří velký sklep. Parkování zajištěno vedle domu. Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a blízkostí centra města. Blízko je rovněž nákupní středisko, park, zastávka tramvaje, busu.

Property Characteristics

Listing ID477257
Layout3+1
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Floor space85
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCA

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.