Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 70 m² without real estatetřída Těreškovové, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský Region

třída Těreškovové, Karviná - Karviná-město, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 750,000


Prodám družstevní byt v dobrém stavu. Nachází se v 1NP čtyřpatrového, zcela rekonstruovaného a udržovaného panelového domu na ulici Tř. Těreškovové. Užitná plocha bytu je 70m2. Má atypickou dispozici (viz. obrázek), doporučujeme především mladým lidem.

U vstupu vlevo je velká vestavěná šatní skříň, vpravo je průchozí kuchyně (kuchyňský kout) s plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnou troubou a americkou lednicí. Je zde místo i pro vestavěnou myčku nádobí a pračku (součást nabídky). Přes kuchyň se dostaneme do velké koupelny s vanou.

V bytě se dále nachází tři pokoje – ložnice, dětský pokoj a obývací pokoj s východem na lodžii.

K bytu náleží sklepní kóje a další místnost ve sklepě. Elektrické rozvody v mědi.

Byt je umístěn v atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností – v okruhu 300m se nachází škola, školka, obchody Tesco Express, Coop, řeznictví, drogerie, dále holičství, pizzerie a různé restaurační zařízení, Knihovna Karviná, Kino Centrum, Česká pošta. Možnost optického připojení k Internetu.

Parkování možné před domem, případně pod domem na dalším parkovišti. V blízkosti bytu se nachází autobusové zastávky do Ostravy, Orlové, Havířova, Stonavy nebo Petrovic u Karviné.

Property Characteristics

Listing ID476877
Layout3+1
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.