Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2 bedroom • 20 m² bez realitkyPřed Tratí, Havířov - Prostřední Suchá, Moravskoslezský Region

Před Tratí, Havířov - Prostřední Suchá, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 450,000


Přejete si aktivní rekreaci v blízkosti města? Právě pro vás je určena nabídka zahrady s rekreační chatkou v Havířově v ulici Před Tratí bez popisného čísla. Zahrada o výměře 700m2 je celá oplocená a od příjezdové komunikace oddělena vysokým živým plotem. Samostatný vstup a brána pro možný vjezd automobilu. V centraralní části pozemku se nachází dřevěná zateplená, plňe vybavená stavba pro rodinnou rekreaci, či iceloroční pobyt. Chatka o výmeře cca 25m2 která, ale není zapsána v katastru nemovitostí. Chatka je podsklepena, napojena na elektřinu, vodu, vytápěna kamny, wc a sprchový kout do jímky. Vlhký sklep idealní k uskladnění brambor, ovoce a zeleniny. V rohu zahrady je kůlna/dílna, sklad nářadí a suché WC. V zahradě je posezení s ohništěm, několik vzrostlých ovocných stromů. Pozemky v současnosti ve vlastnictví města a užívaný na základě nájemního práva 4644Kc ročně. Více informací telefonicky 603264799. RK prosím nekontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID476847
Layout2 bedroom
OwnershipOther
Floor space20
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.