Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 59 m² bez realitkyV Horkách, Prague - Nusle

Reserved
V Horkách, Prague - Nusle
Monthly rentCZK 11,000

+ Poplatky za službyCZK 2,300
+ Vratná kauceCZK 21,995


Slunný byt po kompletní rekonstrukci v roce 2015 (fotografie pořízeny těsně po rekonstrukci, byt je ve výborném stavu), nové rozvody vody, elektřiny, podlahy dlažba nebo plovoucí laminátové podlahy, nová dřevěná špaletová okna. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (trouba, sklokeramická varná deska, digestoř s odtahem do komína, chladnička s mrazákem. Byt není vybaven pračkou, Koupelna se sprchovým koutem. Etážové topení a teplá voda vlastním plynovým kotlem Vaillant.

Dům je bez výtahu (3.patro). Dostupnost O2 a UPC. Počátkem roku 2018 bude realizována oprava fasády a následně výmalba vestibulu a schodišťového prostoru domu.

Klidná lokalita. Výborná dopravní dostupnost TRAM 6,11 (stanice Horky). V blízkosti Náměstí bratří Synků, metro Pankrác. K nastěhování od 1.7.2017.

Odhad poplatků 2 300,- Kč (náklad na spotřebu elektřiny a plynu) plus záloha na služby cca 600,- Kč/1 osoba (vodné a stočné, úklid domu, osvětlení domu a popelnice). Elektroměr a plynoměr bude přepsán na nájemníka. Při podpisu nájemní smlouvy bude složena jistina ve výši 22 000,- Kč, která je vratná při ukončení nájemního vztahu.

REALITNÍM MAKLÉŘŮM NEODPOVÍDÁM !!

Property Characteristics

Listing ID476437
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Floor space59
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCE

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.