Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 23 m² bez realitkyU Vinných sklepů, Prague - Vysočany

U Vinných sklepů, Prague - VysočanyPartially equipped
Monthly rentCZK 11,500

+ Poplatky za službyCZK 1,800


Pronájem nadstandardního bytu 1+kk, 23m2, Praha 9 - Vysočany. Vyhledávaná lokalita Vysočany patří mezi prestižní čtvrti a nabízí příjemné a klidné bydlení. Byt je po kompletní rekonstrukci s použitím nadstandardních materiálů a citlivém provedení. Byt se nachází v přízemí s okny do klidné zahrady. Byt bude vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů: lednice, digestoř, trouba a varná deska. Rekonstrukce bytu: nová plastová okna, předokenní rolety, podlahové vytápění, interiérové dveře, nové omítky, plynový kondenzační kotel Vailant, prostorový termostat, designový topný žebřík v koupelně, sádrokartonové podstropní podhledy vč.přídavné izolace, led bodové osvětlení, eletroinstalace, rozvody datové sítě, velkoformátová keramická dlažba a obklady, vstupní bezpečnostní dveře a závěsné wc. Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s wc a předsíň. Dům je také po rekonstrukci: okna, fasády, střecha, stoupačky a schránky. Veškerá občanská vybavenost se nachází v místě. Stanice metra C Prosek a metra B Vysočanská jsou vzdáleny 7 minut chůzí a nabízí tak skvělou dostupnost do centra. V nejbližším okolí naleznete veškeré služby denního charakteru např.nákupní centrum Fenix, Billa Prosek, pošta, poliklinika, bankovní instituce a Úřad městské části Prahy 9. Nabídka je určena pouze pro zájemce bez domácích mazlíčků. Vratná kauce je 20.000,-Kč. Byt je ihned k nastěhování.

Nabídka je platná do smazání inzerátu.

Odpověď na inzerát zasílejte prosím s následujícími informacemi:

Počet osob, které v bytě budou bydlet, datum kdy se potřebujete nastěhovat, jaké informace Vás dále zajímají, kdy Vám prohlídka vyhovuje.

Property Characteristics

Listing ID473897
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space23
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.