Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 38 m² without real estateOkružní, Karviná - Ráj, Moravskoslezský Region

Okružní, Karviná - Ráj, Moravskoslezský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 5,500

+ Service chargesCZK 700
+ Refundable depositCZK 12,400


Nabízím k pronájmu světlý, pěkný byt 38 m2, 2 NP, osobní vlastnictví. Samostatná šatna -úložné prostory na míru. Zánovní kuchyňská linka na míru (vestavěná trouba + varná deska), příprava na pračku a myčku. Plovoucí podlahy. WC a koupelna původní stav. Sklepní prostor. Klidná lokalita, v blízkosti lesopark. K dispozici od 1.3.2020.

Cena : 5 500Kč/měs. + služby (zálohy na teplou vodu : 400 Kč/měs, studenou vodu : 300 Kč/měs.) Zálohy jsou počítány na 1 osobu, při vyšším počtu osob se navýší zálohy na teplou a studenou vodu. Dodávku elektřiny a zálohu si zajišťuje nájemník vlastní smlouvou, přepisuje se již existující smlouva u společnosti ČEZ.Při podpisu smlouvy zájemce(nájemník) složí kauci - 2x nájem ( 6 200 v případě jedné osoby,u více osob se počítá s navýšenými zálohami),daný měsíc platí nájemník taktéž nájem. Upřednostím zájemce slušného a spolehlivého, pracujícího.

Více informací na tel: 774 982 717, Pokud máte vážný zájem volejte na uvedené mobilní číslo.

Property Characteristics

Listing ID473649
Layout1 bedroom
Floor2
Building typePrefab concrete
Užitná plocha38
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.