Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+kk • 157 m² without real estateV Roklích, Prague - Lipence

Reserved
V Roklích, Prague - Lipence
PriceCZK 7,366,000


Prodej novostavby (těsně před dokončením - kolaudace 9/2017) řadového RD v Praze 5 - Lipencích o velikosti 5+kk s garáží, dvěma koupelnami, terasou a zahradou. Nachází se v centru obce ve staré zástavbě a je orientován na V (vchod) a Z (terasa a zahrada). Jedná se o samostatný dům, má vlastní pozemek, zahradu, inženýrské sítě i číslo popisné. Dům je velice dobře zateplen a i díky použití kvalitních oken s trojsklem dosahuje na energetickou třídu B. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel. V prvním obytném nadzemním podlaží a koupelně ve třetím patře je použito teplovodní podlahové topení, v ostatních prostorách jsou pak umístěny klasické radiátory.

V obci je výborná občanská vybavenost - pošta, škola, školka, obchody i restaurace. Pro sportovce a milovníky přírody se nabízejí okolní lesy, cyklostezky, řeka Berounka, sportovní hala, fotbalové hřiště nebo golfový areál. Lokalita se vyznačuje svým ideálním propojením městského života a klidného bydlení na okraji Prahy s rychlým spojením do centra (20min) a zároveň v těsném dosahu přírody.

Property Characteristics

Listing ID471613
Layout5+kk
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha157
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.