Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+kk • 113 m² bez realitkyRozhraní, Holasice - Holasice, Jihomoravský Region

Reserved
Rozhraní, Holasice - Holasice, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 4,450,000


Nabízíme k prodeji řadový patrový rodinný dům v nové zástavbě v Holasicích s obytnou plochou 113 m2, (celková plocha pozemku je 197 m2) a výbornou dostupnostostí do Brna: 15 - 20 min autem, 20 minut vlakem (3 x za hodinu) nebo 25 minut autobusem na Zvonařku (2x za hodinu). Dojezd do Olympie 10 minut. Plná občanská vybavenost přímo v Holasicích nebo

v Rajhradě: Tesco, lékárna, doktoři, mateřská a základní škola. V těsné blízkosti jsou cyklotrasy, trasy na procházku nebo běhání nebo in-line brusle.

Dům je plně vybavený vhodný k okamžitému stěhování (světla, veškerý nábytek, kuchyňská linka s elektrospotřebiči, pračka). Dispozice domu: V přízemí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou s francouzským oknem vedoucí na terasu a okrasnou zahrádku. V 1. patře tři pokoje po cca 13 m2 (vybaveny jako ložnice, pokoj pro hosty a pracovna), prostorná a světlá koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, šatna. K úschově věcí je možné využít komoru a prostornou zateplenou půdu. Před domem vlastní parkovací stání a další parkovací místa pro návštěvy.

Dům je vybaven elektrickým podlahovým topením a elektrickým kotlem na ohřev vody. Roční platba za elektřinu 23.027Kč, za vodu 3,987Kč (včetně zalévání zahrady a obecního poplatku za stočné). Wi-fi připojení nainstalováno (400Kč/měsíc). Celkové měsíční náklady činí cca 2650Kč.

Přípojka plynu je zavedena před domem.

Jako bonus super sousedi s nadšením pro sport :-)

Property Characteristics

Listing ID471432
Layout4+kk
Floor2
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space113
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.