Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 68 m² bez realitkynábřeží Svazu Protifašistických bojovníků, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region

nábřeží Svazu Protifašistických bojovníků, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský Region
PriceCZK 990,000


Nabízím k prodeji byt 2+1 v družstevním vlastnictví o výměře 68 m2.

Prostorný a slunný byt s výhledem na Beskydy, podlahovou plochou 68 m2 se nachází v 4.NP / 4 NP revitalizovaného cihlového domu, parkování před domem, za domem se nachází nádvoří se zelení a odpočinkovou zónou. K bytu náleží uzamykatelný sklepní prostor s podlahovou plochou 5 m2. Byt je v původním stavu vhodný k rekonstrukci dle představ nového majitele. V pokojích parkety, jinak lino, v oknech žaluzie. Možnost rozšíření bytu o podkroví.

Dům prošel revitalizací v tomto rozsahu – rekonstrukce sklepů, nové elektro rozvody ve sklepech, vchodové dveře, schránky, výměna oken za dřevěné EUROOKNA, rekonstrukce střechy včetně výměny krytiny, nové elektro rozvody v celém domě, nové rozvody vody a odpadů v plastu.

Velice dobrá dostupnost MHD. V blízkosti jsou obchody, lékárna, zdravotní středisko ( Fakultní nemocnice Ostrava ), základní škola i školka. Letní koupaliště Poruba 1,8 km.

Pro podrobnější informace o nemovitosti, nebo pro domluvení přesného termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat kdykoliv.

Property Characteristics

Listing ID470571
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Floor space68
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.