Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 3+1 • 95 m² without real estateMíčov-Sušice - Míčov, Pardubický Region

Míčov-Sušice - Míčov, Pardubický RegionEquipped
PriceCZK 800,000


Rekreační chata u lesa v oblasti Lovětín. Dispozice 3 + 1. Klidná lokalita s dobrou dopravní dostupností nedaleko města Třemošnice a přehrady Seč.

Přízemí se vstupní verandou a schodištěm do 1. nadzemního podlaží. V přízemí se nachází kuchyň vybavená sporákem na plyn a kamny na pevná paliva, obývací pokoj s krbem, malá spíž, koupelna s WC (bojler a splachovací WC). Z přízemí přístup do prostorné garáže. V 1. nadzemní podlaží dva obytné pokoje se čtyřmi lůžky a jedním rozkládacím.

Chata vybavena dřevěným nábytkem, elektrifikována, vlastní studna jako zdroj vody (voda zavedena do chaty), septik. V chatě jsou udělané rozvody plynu, zdrojem plynová bomba.

K chatě patři polo oplocený pozemek o rozloze 466 m2. Součástí pozemku vzrostlé keře a bříza.

Chata vhodná pro rodinu s dětmi a aktivní i pasivní odpočinek. Před chatou velká louka s hřištěm a minimálním provozem, ve vzdálenosti 500 metrů rybník s možností koupání i rybaření. Obchod s potraviny ve vzdálenosti 2 km od chaty (obec Míčov, Podhrádí).

Property Characteristics

Listing ID470556
Layout3+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha95
Fully furnishedFully furnished
Building typeOther

Vybíráte ?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.