Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 52 m² without real estatePod Rapidem, Prague - Vinohrady

Reserved
Pod Rapidem, Prague - VinohradyLift
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 1,850
+ Refundable depositCZK 16,000


Slunný byt 2+1, 52m2 se nachází v městské části Vinohrady, se skvělou dostupností do centra (tram 2min, metro 5min chůze). Byt je umístěn v 4.NP s výtahem. V bytě se nachází 2 prostorné neprůchozí pokoje (19m2 a 16m2) s parketami, kuchyň (8m2), koupelna se sprchovým koutem a samostatní toaleta. V bytě je k dispozici vybavená kuchyňská linka (sklokeramická deska, el. trouba, digestoř, mikrovlnná trouba), lednice a pračka. Jinak je byt nabízený jako nezařízený.

Byt má dřevěná okna s výhledem do parku. V bytě jsou rozvody pro služby UPC (internet + TV), které si nájemci můžou aktivovat. Ohřev vody je řešen energeticky úsporným elektrickým bojlerem. Byt je nekuřácký a není vhodný pro zvířata. Dům je po zateplení, vstup je na čipy. Parkování možné před domem (bez modré zóny). V okolí je veškerá občanská vybavenost.

Byt je nabízený k dlouhodobému pronájmu, k dispozici od 1.5.2020. Měsíční nájemné 16 000,- Kč, zúčtovatelná záloha za služby (teplo, voda, úklid domu, odpad) pro 2 osoby je cca 1850,- Kč (bez elektřiny a internetu). Smlouva na el. energii bude přepsána na nájemníky. Kauce ve výši 16 000,-Kč. Nabídka od přímého majitele (bez provize realitce). V případě zájmu prosím v reakci na nabídku současně o krátké představení zájemců.

Sunny flat 2+1, 52m2 is located in the district of Vinohrady, with great accessibility to the city center (tram 2min, metro 5min walk). The apartment is located at the 4th floor. There are 2 spacious separate rooms (19 m2 and 16 m2) with parquet flooring, kitchen (8m2), newly renovated bathroom with shower and separate toilet. The apartment has windows overlooking the park. The apartment has an equipped kitchen (stove, el. oven, hood, microwave oven, refrigerator) and it also has a washing machine. The house has been insulated. Water heating by energy-saving electric boiler. Internet/TV services of UPC can be activated. There are all civic amenities in the area. Parking available in front of the building. The apartment is non smoking and not suitable for animals.

The apartment is offered for a long term rental, available from 1.5.2020. Monthly rent 16000, - CZK, advance payment for services (heating, water, house cleaning, waste) of cca 1.850, - CZK (for 2 persons), electricity excluded. Treaty on the el. energy will be rewritten to tenants and paid by them directly. Deposit of one lease. Direct offer from the owner (no commission to real estate agency).

Property Characteristics

Listing ID470456
Layout2 bedroom
Available from01/05/2020
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
Užitná plocha52
Fully furnishedUnfurnished
Floor4
Building typeBrick
HeatingDistance

Additional information

Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.