Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² bez realitkyJana Antonína Bati, Zlín - Zlín, Zlínský Region

Jana Antonína Bati, Zlín - Zlín, Zlínský RegionEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Poplatky za službyCZK 1,000


Pronajmu loftový byt ve 32.budově Baťovy továrny (Max32, J. A. Bati 5648) v samém centru Zlína (UTB, krajská knihovna, vlakové i autobusové nádr. a hlavní uzel MHD do 5min. pěšky.) Byt je volný k nastěhování. Jde o otevřený prostor dispozice 2+kk. Byt je plně vybavený vč. nádobí na vaření i stolování, myčky, lednice, trouby, varné konvice, lůžkovin, pračky, žehličky, smart TV, klimatizace etc. Vybavení odpovídá úrovni lokality a stylu bytu - nejde o to nejlevnější co se najde na trhu. Stačí, když si nastěhujete osobní věci a není třeba nic jiného řešit, vše je zde. Bezdrátový internet v ceně. Nájem je 10 500.- + 1000.- zálohy na energie. Kauce je jedna měsíční platba. Celý objekt je striktně nekuřácký a nejsou zde povoleni domácí mazlíčci. Objekt je střežen 24h v kuse, vchází se přes trvale obsazenou recepci. V případě zájmu a podání dalších informací se mi ozvěte a domluvíme se na prohlídce či rád zodpovím Vaše dotazy.

Toto je soukromá inzerce, prosím realitky aby mi nevolaly, nemám o spolupráci zájem!

I am offering loft apartment suitable for two, to let in city centre of Zlin in former Bata shue factory. The appartment is free to move in. It is a loft - so open space! 42 sqare metres surface consisting of kitchen, living and sleeping space and separate bathroom. Apartment is fully furbished, all you see on the pictures and more, including washing machine, dishwasher, fridge, hoover, iron, smart TV, beddings, cooking and dining stuff, hangers in the wardrobe etc. It is not furbished in simple and cheap way, but as proper apartment for normal living in respect to the locality and style of the building. All you need is to bring your personal things and you are set to live. Private wireless internet connection included in the price as well as 24hour reception and security service of the building. Monthly price is 10500 CZK for the apartment + 1000 CZK for enegries (electricity, water and heating - which when overpaid or underpaid is annually dealth with - you get some money back or you pay the difference). I take one monthly payment as refundable caution. For further questions or to arrange viewing contact me (in english) I will be happy to help.

Property Characteristics

Listing ID470405
Layout2+kk
Floor8
Building typeLow-energy
Floor space42
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther
EPCB

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.