Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+1 • 84 m² without real estateSeverovýchodní II, Prague - Záběhlice

Severovýchodní II, Prague - ZáběhlicePartially equipped
PriceCZK 6,790,000


Prodej řadového RD, 3+1, 83,97 m2 v oblíbené lokalitě Spořilov (200 m od Roztylského nám.).Velikost pozemku 170 m2, z toho zahrada 105 m2. Polovina domu podsklepena.

V přízemí obývací pokoj, kuchyň, koupelna, WC, předsíň, komora. Ve 2. patře se nachází dva pokoje s balkonem do zahrady, koupelna, WC. V domě je voda, plyn, elektřina, kanalizace, zavedená pevná linka. Před domem dvorek. K jihovýchodně orientované zahradě přiléhá další uzavřená zahrada (130 m2), která je dlouhodobě v pronájmu. Zde je uzamykatelné parkovací stání (pod přístřeškem), jinak též možnost bezproblémového parkování i před domem.

Velmi dobrá dostupnost do centra, autem cca 6-7 min. (1 min. k nájezdu na D1 a Městský okruh). Dále několik autobusových linek MHD (nejbližší metro Roztyly a Kačerov a Budějovická-pár minut, spoje i na Opatov, Hatě, Flora, atd.). Asi 5 min. chůze 2 linky tramvají. Kompletní občanská vybavenost: mateřská školka, základní škola, poliklinika, pošta, obchodní centrum, supermarket, restaurace, apod.). Odpočinkové zóny: nedaleký Michelský/Krčský les, přilehlé protáhlé Roztylské nám. se zelení, stromy, lavičkami, restauracemi.

Rodinný dům je pronajatý do 30.11.2017.

Prosím jen vážní zájemci, žádné RK, kontaktujte přímo osobu zodpovědnou za prodej, Mgr. Jana Prihodu, advokáta, e-mail: prihoda@akjp.eu. Prohlídky možné po dohodě ve všední dny po-čt po osmnácté hodině.

Property Characteristics

Listing ID470233
Layout3+1
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.