Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 829 m² without real estatePavlova, Radonice - Radonice u Prahy, Středočeský Region

Pavlova, Radonice - Radonice u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 4,200,000


Nabízím k prodeji kompletně zasíťovaný stavební pozemek, ul. Na Svahu, Radonice, Praha - východ.

Pozemek obdélníkového tvaru o celkové výměře 829 m2 se nachází v mírném svahu, v klidné a slepé ulici.

Na hranici pozemku se nachází veškeré inženýrské sítě a to elektřina, plyn, voda, kanalizace.

Radonice nabízejí kompletní občanskou vybavenost, nacházejí se v klidné lokalitě na okraji Prahy s vynikající dopravní dostupností: metro B Černý Most + OC CČM (5 min. autem, 10 min. autobusem), metro Letňany + OC Letňany (10 min. autem, 16 min. autobusem) centrum (20 min. autem, 35 min. MHD). Ve vzdálenosti cca 1 km je nájezd na rychlostní komunikaci R10 s přímým napojením na další komunikace dálničního typu (D8, D11, Pražský a Městský okruh).

Radonice jsou samostatnou obcí s obecním úřadem, disponují obchodem, mateřskou školou, kulturním domem, knihovnou, dvěma restauracemi atd. Zdravotní péči zajišťují ordinace obvodního, dětského i zubního lékaře a lékárna v nedaleké městské části Praha-Vinoř, případně poliklinika na Černém Mostě. Základní školní docházku zajišťuje jedna z nejnovějších a nejmodernějších pražských základních škol v sousedních Satalicích. Sportovní vyžití v Radonicích nabízí fotbalový klub se svým rekonstruovaným areálem, tenisový klub s antukovými kurty či moderní krytá tenisová hala se zimním provozem. V obci jsou také dva jezdecké kluby.

Property Characteristics

Listing ID469212
OwnershipPersonal
Plocha 829

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.