Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+1 • 150 m² without real estateU Silnice, Přerov - Lýsky, Olomoucký Region

U Silnice, Přerov - Lýsky, Olomoucký RegionPartially equipped
PriceCZK 3,500,000


Prodám rodinný dům v části města Přerov - Lýsky, nezátopová oblast. Přízemní cihlový dům prošel částečnou rekonstrukcí (zdvojená vakuová okna, zateplení stropu, fasáda, střecha, sociální zařízení, vstupní dveře....). Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu zajišťují dva kotle – plynový a na tuhá paliva. Dispozice domu - nová část (předsíň, prostorná kuchyně s jídelnou, velký obývací pokoj, 3 ložnice, komora, koupelna se sprchovým koutem, toaleta) a starší část (dvě komory, kuchyň, koupelna a toaleta). Dům se dá rozdělit na dvě bytové jednotky, každá se samostatným vchodem, je podsklepený (2 sklepy), má prostornou půdu s možností vestavby a hospodářskou část pro chov domácích zvířat.

Na nádvoří se nachází samostatně stojící garáž, dřevník, udírna, septik, studna. K domu náleží zahrada o výměře 4.042 m2 s ovocnými stromy a využitím pro pěstování zemědělských plodin, chov koní a pod. Nemovitost je vhodná i ke komerčním účelům. Dům je volný k nastěhování od 1.4.2019, případně k nájmu do doby vyřízení formalit prodeje.

Property Characteristics

Listing ID467872
Layout5+1
Plot space4,500
Building typeBrick
Užitná plocha150
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.