Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 54 m² bez realitkySkořepka, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region

Skořepka, Brno - Trnitá, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 9,800

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Pronájem bytu 2+1, volný ihned, ulice Skořepka (centrum Brna), snížené přízemí bytového domu, celková plocha bytu 54 m2. Byt je částečně zařízený. V kuchyni - kuchyňská linka, sporák. Koupelna se sprchovým koutem + WC. Předsíň s předsíňovou stěnou. V bytě kombinace plovoucí podlahy a dlažby. Topení podlahové a přímotopy (20 h. denně nízká sazba). V bytě plastová okna. Internet možný- není zahrnut v inkasu. Parkování ve slepé ulici nebo na přilehlém parkovišti. Výborná dostupnost do centra. Pěšky 5 min. Tesco, OC Vaňkovka, hlavní vlakové nádraží, hotel Grand ( zastávka Student agency).

Nájem měsíčně 9 800,- Kč + 3 000,- Kč inkaso (voda, elektřina, plyn pro dvě osoby). Kauce 9 800,- Kč. Bez zvířat. Byt vhodný pro studenty nebo pracující. Maximálně 3 osoby. Prohlídky možné po dohodě na tel. 777 699 085. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID467743
Layout2 bedroom
OwnershipPersonal
Floor space54
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.