Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1000 m² bez realitkyKácov - Zderadiny, Středočeský Region

Kácov - Zderadiny, Středočeský Region
PriceCZK 399,000


Nabízím pěkný mírně svažitý pozemek přístupný po upravené cestě – obec Zderadiny u Kácova (severovýchodně), okres Kutná Hora. Pozemek pro rodinný dům, chalupu či chatu apod. V územním plánu zahrada, možná výstavba venkovského bydlení.

Místo je velmi klidné, na okraji obce, kousek od lesa. Vzdálenost do Kácova cca 3 km, Kolín 30 km, Praha cca 55 km (40 min), po D1, ta ve vzdálenosti 9 km. Velikost je možné ještě určitou dobu upravit, min. 1.000 m2 – 1.400 m2.

V obci Kácov se nachází občanská vybavenost, škola, obchody, pošta, zdravotnické zařízení, sportoviště, restaurace, nebo oblíbený pivovar či golfový resort.

Ve vzdálenosti několika metrů (do 10m) je přípojka el. energie, na pozemku je již vrtaná studna s UR a dostatkem vody. Potřeba dořešit odpad - septik (jímku, čističku odpadních vod). Ideální volba pro nadcházející období. Solidní jednání samozřejmostí, realitky prosíme neobtěžovat, díky.

Property Characteristics

Listing ID467618
OwnershipPersonal
Floor space1,000

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.