Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 59 m² without real estatePelušková, Prague - Kyje

Pelušková, Prague - KyjePartially equipped
PriceCZK 4,500,000


Pořiďte si byt v žádané městské části Praha 9 – Kyje.

Moderně zrekonstruovaný byt nabízí tři pokoje/ložnice, kuchyňský kout s novými spotřebiči (trouba s varnou deskou, digestoř a dřez), koupelnu s vanou oddělenou od toalety a praktickou komoru na celkové výměře 59m². Jeho obyvatelé jistě uvítají spoustu denního světla, která do každého pokoje propouští velká okna.

Na zdech naleznete dekorativní omítku či 3D designové tapety. U všech místností jsou nové dveře, které působí vzdušným dojmem. Okna jsou chráněna žaluziemi.

Byt se nachází v prvním patře domu s výtahem a zajištěnou úklidovou službou nebytových prostorů. Součástí dalších služeb je i hlídání celého domu bezpečnostní službou, která absolvuje pravidelné obchůzku.

Lokalita nabízí spoustu praktických míst jako například večerky, restaurace i dětskou školku v těsné blízkosti anebo 2 minuty vzdálenou autobusovou zastávku a 5 minut chůze zastávku metra Rajská zahrada. Za domem je volné prostranství, kde si mohou hrát děti.

K tomuto krásnému a útulnému bytu náleží v ceně nemovitosti i sklep a parkovací místo v podzemní garáži kousek od vchodu, takže s případným nákupem nemusíte procházet pod celým domem, parkovat je možné ale i před domem.

Tento byt je velmi vhodný i jako investice (výnos 5% ročně).

Property Characteristics

Listing ID466660
Layout3+kk
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha59
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.