Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 65 m² without real estateMezi Domy, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský Region

Mezi Domy, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský Region
PriceCZK 3,250,000


Jedná se o krásný moderně vybavený byt 65m2 v novostavě, kolaudace v r. 2004. Zcela bez závad. Přímý vchod balkonovými dveřmi na udržovanou oplocenou zahradu. Minimální hluk, nízké roční náklady na provoz. V ceně bytu je i sklep a vyhrazené parkovací stání. Je možné zaparkovat i druhý automobil. V bytě zaveden internet, zřízená počítačová síť, vestavěné spotřebiče. Vše do bytu pořízeno zcela nové, kompletní dokumentace.

K nastěhování: 1/8/2008

Jedná se o krásný moderně vybavený byt 65m2 v novostavě, kolaudace v r. 2004. Zcela bez závad. Přímý vchod balkonovými dveřmi na udržovanou oplocenou zahradu. Minimální hluk, nízké roční náklady na provoz. V ceně bytu je i sklep a vyhrazené parkovací stání. Je možné zaparkovat i druhý automobil. V bytě zaveden internet, zřízená počítačová síť, vestavěné spotřebiče.

Property Characteristics

Listing ID4665
Layout3+kk
Building typeOther
Užitná plocha65
OwnershipOther
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.