Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 80 m² bez realitkyKubova, Prague - Karlín

Kubova, Prague - KarlínEquipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 3,600


Pronajmeme dlouhodobě byt 2+1 v krásném domě v srdci Karlína na ulici Kubova 2. Byt je v prvním nadzemním podlaží a má 80m2. Byt je prostorný, slunečný, zrekonstruovaný, vybaven krásným starožitným nábytkem a novou kuchyní. Byt je vybaven luxusními spotřebiči, stylová retro lednice, myčka, pračka, možno zanechat i 60palcovou televizi samsung a stylové kuchyňské vybavení Delonghi. Byt má velkou komoru a spoustu úložných prostor. Byt je hned vedle základní a mateřské školy na Lyčkově náměstí a vedle parku před Karlínskou invalidovnou. V dosahu je spoustu stylových restaurací a stanice metra je 5min chůze. Nájem je 25 000 Kč měsičně + 3 600 Kč jsou zálohy na služby (voda, plynové vytápění a elektřina). Mluvíme česky, anglicky, španělsky a těšíme se na milé nájemce, kteří se tu budou cítit jako doma. K nastěhování 12.5.2017, k vidění kdykoliv odpoledne, dle dohody.

Spacious and sunny 3 rooms apartment for a long-term rent in the heart of trendy Prague neighborhood Karlín, on address Kubova 2. Flat is in the second floor and has 80m2. Flat is after complete reconstruction and has a brand-new kitchen equipped with fridge, dishwasher, washing machine and latest luxurious gadgets that can stay. There is a cloakroom and plenty of storage space. Flat is right next to nursery and grammar school, park is 2min away, tube Křižíkova is 5min walk and city center - Staroměstské náměstí is 20 min walk. There are many trendy restaurants from all around the world and shops nearby. The rent is 25 000 CZK + 3 600 CZK bills (gas, electricity and water). We speak Czech, English, Spanish and we are sure you will find a great new home in our flat. Available to move in from 12.5.2017, viewing any afternoon, send us an email sms.

Property Characteristics

Listing ID465849
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space80
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCA

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.