Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 100 m² without real estateNa Křivce, Prague - Vršovice

Reserved
Na Křivce, Prague - Vršovice
Monthly rentCZK 24,000

+ Service chargesCZK 2,500


Zcela nově zrekonstruovaný dvoupatrový byt o ploše cca 100 m2 v bytovém domě v klidné ulici ve Vršovicích s výbornou dostupností jak do centra tak na Jižní spojku. V přízemním patře je velký obývací pokoj s novým kuchyňským koutem a koupelnou. V prvním patře jsou tři místnosti (resp. dvě místnosti a jedna velká šatna, popř. dětský minipokojík) a koupelna s vanou a sprchovým koutem. V celém domě jsou celkem 4 bytové jednotky. Bezproblémové parkování v klidné ulici. Byt je nezařízený (je v něm pouze kuchyňská linka vybavená elektrospotřebiči). Do obou pater přivedena internetová přípojka. Byt má vlastní plynový kotel. V uvedené ceně poplatků je záloha na vodné a stočné, úklid společných prostor a vysokorychlostní internet. Elektřina a plyn se přehlašují na nájemce. Na přiloženém plánku se jedná o byt č. 3, půdorys je jen orientační.

Doplnění 1: Pokud zde inzerát vidíte, je stále aktuální, netřeba se na to ptát... :-)

Doplnění 2: Hledáte-li byt s třemi samostatnými pokoji pro tři lidi, byt vhodný bohužel není, protože ten jeden horní pokojík je fakt malý - je to buď velká šatna a nebo pokoj pro malé dítě, pro dospělého ale ne. :-)

Property Characteristics

Listing ID465072
Layout3+kk
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
Užitná plocha100
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.