Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 4+1 • 90 m² without real estateČermná ve Slezsku - Čermná ve Slezsku, Moravskoslezský Region

Čermná ve Slezsku - Čermná ve Slezsku, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 1,350,000


Realitky nevolat !!! Chata je rozdělena na dvě NP. V prvním se nachází předsíň, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, wc, vnitřní bazén a sauna. V druhém NP je pak ložnice, pokoj s lůžky a kulečníkem a balkón. Na podzim roku 2016 byla v druhém NP vyměněna okna a balkónové dveře. V chatě je vedena elektrická energie, vodovodní řád a k topení slouží krb. Součástí nemovitosti je venkovní posezení s krbem, kůlna a pozemek o výměře 796 m2. Chata se prodává včetně vnitřního zařízení, viz. fotografie, kromě selského stolu, židlí a lavice. Zastavěná plocha 81 m2, užitná plocha 97m2.

Nedaleko obce se rozkládají dva přírodní parky, a to Přírodní park Moravice a park Oderské vrchy. Nedaleko se nachází vodní nádrže Kružberk a Slezská Harta. Obcí prochází trasa naučné Břidlicové stezky a cyklistická trasa vedoucí až do města Opavy. Plná občanská vybavenost se nachází ve 4 km vzdáleném Vítkově.

Property Characteristics

Listing ID465028
Layout4+1
OwnershipPersonal
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.