Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 106 m² bez realitkyVýhledová, Prague - Hlubočepy

Výhledová, Prague - HlubočepyEquipped
PriceCZK 13,000,000


Prodej luxusního bytu 3+kk plně vybaveného nadstandartními materiály a zařizovacími předměty připraveného ihned k nastěhování v projektu Residence Výhledová dokončeném v roce 2015 (v záruce od developera do 2018). Apartmán se nachází v žádané lokalitě s panoramatickými výhledy na metropoli a řeku Vltavu. Součástí bytu jsou vlastní sauna, whirlpool, klimatizace a terasa se zimní zahradou s velkoplošnými hliníkovými okny. Dále pískovcovým obložením, masivním dřevem na podlahách, vestavěné chladničky na víno, integrovaným systémem inteligentní domácnosti SMART HOME s na dálku ovládáným napouštění vany, zapínání sauny, zatahování žaluzií nebo ovládání světel a plně vybavenou kuchyňskou linkou s barovým ostrůvkem (původně vzorový byt).

Projekt residence Výhledová je tvořena třemi terasovými viladomy s moderní a funkční architekturou citlivě zastavenou v kopcovitém terénu na pokraji pražské části Smíchov a Hlubočepy. V každém z nich se nachází pouze 5 bytů tedy je zajištěno naprosté soukromí a ničím nerušené soukromí. Klidná lokalita, premiový výhled a high-endové technologie v interiérech nízkoenergetického komplexu.

Property Characteristics

Listing ID464185
Layout3+kk
Floor4
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space106
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.