Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 115 m² bez realitkyŠiroká, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský Region

Reserved
Široká, Hostomice - Hostomice pod Brdy, Středočeský Region
PriceCZK 990,000


Nabízím k prodeji řadový rodinný dům, se zachovalou cihlovou stodolou a zahradou. Na obou stavbách (jak na domu, tak na stodole) jsou zánovní střechy (krytina KM Beta) a nové okapy a okapové svody. Obě budovy jsou průchozí i průjezdné až na zahradu. Pozemek se stavbami se nachází v západní části města Hostomice v okresu Beroun, nedaleko od jeho centra. V obci Hostomice naleznete veškerou občanskou vybavenost – základní škola (600m), školka (370m), Česká pošta (430m), městský úřad (350m), praktičtí lékaři, zubní lékař, obchody, čerpací stanice (350m), pekařství (150m), bankomat (350m). Dům má zastavěnou plochu 115 m2, stodola má zastavěnou plochu 126 m2.

Na pozemku o výměře 463 m2 se nachází dům s průjezdovou částí, který je zčásti podsklepený, následuje dvorek se zděným přístavkem, dále stodola s průjezdovou částí a kopanou kamennou studnou. Studna má dostatek vody v jakémkoliv ročním období. Za stodolou se nachází zatravněná zahrada. Dům je delší dobu neobývaný a vhodný k celkové rekonstrukci. Vedle průjezdové části se nachází obytná část se třemi místnostmi a vchodem do sklepu. Sklep má krásný klenutý strop (viz. foto) a celý rok se v něm udržuje vhodná teplota k uskladnění brambor, vína, apod.). Do domu je přivedena přípojka na městský vodovod a kanalizaci, přípojka je vyvedena ve sklepu (viz. foto). V domě i stodole je zapojena elektřina. Nad přízemím se nachází rozlehlá půda, která zasahuje i nad průjezdovou část, vhodná např. k vybudování obytného podkroví, nebo uskladnění věcí. Před domem se nachází obecní zatravněný pozemek vhodný k parkování, případně po dohodě s MÚ k dalšímu využití.

Dopravní dostupnost zajištěna množstvím autobusových spojů, případně vlakovými spoji. Výborná dostupnost automobilem do Prahy i Plzně vzhledem k blízkosti dálnice D5 (cca 10 min., 11km). Do Prahy se tak dostanete do 30 min. Směrem na Dobříš se dostanete na dálnici D4 (Praha – Příbram směr Strakonice). Vzdálenost k D4 je 12km, cca 10 min.

V případě zájmu o nemovitost je možnost domluvit si prohlídku. Nepřeji si být kontaktován zprostředkovateli dalšího prodeje (realitní kanceláře), ale pouze koncovými zájemci o nemovitost.

Property Characteristics

Listing ID464082
Layout3+kk
Floor2
Building typeOther
RizikaPrověřit »
Floor space115
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.