Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 5+kk • 240 m² without real estateZatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský Region

Designed for roommates
Zatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 4,300


Hledáme spolubydlící/ho do jednoho velikého samostatného průchozího pokoje cca 20m2 v 5+kk (240m2) domku se zahradou, terasou, velkou garáží, dílnou, komorou, sklepem, hypoteticky i bazénem, hned u lesa. Lokalita Ivanovice u Brna, kousek Globus, výborná dostupnost do Brna (bus co 10 min.na Semilasso), kousek restaurace, ranč s koňmi...

Byli bychom 4 spolubydlící... Jeden krásný pár (studentka VFU, přítel ajťák) s dvěma psy, ty a má maličkost. Všichni máme rádi zvířata, přírodu a vše, co k domečku na vesnici patří.

Fotky nejsou moc dobré, protože je dům zatím osídlen byvalými nájemníky, ale ve čtvrtek 23.2. bude prohlídka, takže se můžeš přijít podívat přimo osobně. Poté fotky doplníme i do inzerátu. K tvému pokoji zatím žádné použitelné fotky nemáme.

Za pokoj se platí 4300,- nájem plus 5tis. vratná kauce plus 2,5tis. provize RK. Dům bude částečně vybaven (lednička, pračka, poličky, skříně, gauč, jídelní stůl...). Nastěhování je možné od 1.3.

Dotazy rád zodpovím na telefonu 724 504 274, na mailu pavelkucer@seznam.cz nebo na FB (https://facebook.com/pavel.kucera3). Prosím volejte jen v případě vážného zájmu.

Property Characteristics

Listing ID462854
Layout5+kk
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha240
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.