Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 33 m² without real estateSpodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský Region

Reserved
Spodní, Brno - Bohunice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 4,500

+ Service chargesCZK 3,000


Nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk v Brně-Bohunicích na ulici Spodní. Byt se nachází v 3. podlaží bytového domu s výtahem Celá budova je kompletně rekonstruována, společné prostory jsou renovované a příjemné. Bytový komplex je dobře dostupný z centra města, v blízkosti domu jsou zastávky MHD (autobus i tramvaj), u domu je prostorné parkoviště. V okolí je obchodní centrum, lékárna, poliklinika, pošta, škola, knihovna, restaurace, hřiště. Pohodlně dostupný je i Campus a Fakultní nemocnice. Dům je v okrajové části sídliště, pohled z okna je směrem k rodinným domům. V bytě je dostatek světla, okna jsou orientována na západ.

Byt má velikost 33 m2 a přísluší k němu sklepní kóje. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem, lednicí a mikrovlnnou troubou (součástí pronájmu). V pokoji je dostatek úložného prostoru – dvě velké skříně s nádstavci, skříňka pro televizi s nádstavcem a psací stůl se skříňkou. Další úložný prostor je v prostorné předsíni, kde jsou dvě vestavné skříně a dále volný prostor, který může sloužit například uložení 1-2 jízdních kol. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlovou nástěnnou skříňkou, pračkou (součástí pronájmu) a topným žebříkem. V bytě je přípojka na internet a kabelovou televizi společnosti NETBOX. Byt je čerstvě vymalovaný a renovovaný.

Momentálně není byt vybaven postelí. Je možné si vzít vlastní lůžko, případně se domluvit s majitelem na dovybavení.

Byt je nekuřácký.

Cena za pronájem je celkem 7 500 Kč včetně záloh na vodu, topení a elektrickou energii. Požadována je vratná kauce 10 000 Kč.

Byt je k dispozici od 1. března 2017, po dohodě je možná prohlídka bytu.

Property Characteristics

Listing ID462769
LayoutStudio
Floor3
Building typePrefab concrete
Užitná plocha33
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative
EPCC - Úsporná

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.