Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 85 m² bez realitkySkácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský Region

Skácelova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 14,500

+ Poplatky za službyCZK 500


Pronájem obchodních prostor na ulici Skácelova v těsné blízkosti křižovatky Purkyňova / Skácelova. Díky dopravnímu uzlu se jedná o rušné místo s velkým pohybem obyvatel. Celková plocha prostor je 85 m2, z toho prodejní část s výkladem je 56 m2, skladový prostor umístění ve vyvýšené dvorní přístavbě domu je 24 m2 a je propojen s obchodem.Vlastní sociální zázemí s toaletou a umyvadlem. V současné době je prostor využíván jako prodejna zelenina a ovoce, v případě zájmu je možná dohoda se současným nájemcem na odkupu designového vybavení (prodejní pulty, regály - vše přírodní materiály). Prostory lze případně využít i jako kancelář.

Plynová přípojka je ukončena v sociálním zázemí, možnost vybudování rozvodu plynu a připojení plynového kotle. Poskytovatelem internetu v domě je společnost O2. Zálohy na vodné činí 500 Kč/měs., úhrada el. energie bude na základě smluvního vztahu.

Požadavkem je složení peněžité jistoty ve výši dvou měsíčních nájmů.

Volné ihned.

Property Characteristics

Listing ID462538
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space85
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.