Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 1325 m² without real estateZa Rybníkem, Neratovice - Mlékojedy u Neratovic, Středočeský Region

Za Rybníkem, Neratovice - Mlékojedy u Neratovic, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 3,900,000


Samostatně stojící rodinný dům 5+2 na pozemku o výměře 1325 m2 v obci Neratovice Mlékojedy, ul. Za Rybníkem 56. Objekt je částečně podsklepený, s obytným podkrovím.

1.NP je řešeno jako prostorné 3+1 se sociálním a hospodářským zázemím, obývacím pokojem propojené s částečně zastřešenou obytnou terasou, přecházející v jižně orientovanou zahradu s ovocnými stromy. 2.NP tvoří 2+1 s koupelnou a WC, z kuchyně vstup na horní terasu. Zbytek plochy 2.patra, cca 40m2, je zatím nevyužitá půda. K obytné budově přiléhá prostorná garáž s dílnou a další, v katastru zapsané drobné stavby s různými možnostmi využití. Objekt je vytápěn ústředním topením s vlastním plynovým kotlem. Ve výstavbě je obecní tlaková kanalizace, předpokládaný termín připojení červen 2017. PENB nezpracován- tř.G. Možnost v rámci rekonstrukce čerpání dotace Zelená Úsporám. Bydlení blízko přírodě, v klidné, stabilizované zástavbě rodinných domů s výbornou dopravní dostupností, Praha do 30 minut, možnost využívat PID. RK nevola

Property Characteristics

Listing ID461873
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha1,325
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.