Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 195 m² without real estateZakouřilova, Prague - Chodov

Zakouřilova, Prague - ChodovEquipped
PriceCZK 9,590,000


Nabízím ke koupi čtyřpodlažní rodinný dům ve vilové čtvrti na pražském Chodově. Dům s dispozicí 5+kk a podlahovou plochou 195 m2 tvoří součást dvojvily a disponuje vlastním pozemkem o velikosti 503 m2.

V prvním nadzemním podlaží nalezneme ideální společenskou část s obývacím pokojem, prostornou kuchyní s jídelnou, koupelnou a pokojem pro hosty. Druhé nadzemní podlaží slouží jako klidová část s ložnicí, pokojem a koupelnou. Ložnice je propojena se zastřešenou terasou orientovanou do zahrady. V podkroví se nachází pracovna a herna. Suterén slouží jako technická místnost a sklad. Schodiště do druhého nadzemního podlaží je dostupné z předsíně, dům je tak přímo připraven na možnost dvougeneračního bydlení.

K domu náleží vzrostlá zahrada o rozloze 425 m2 s ovocnými i okrasnými stromy. Na zahradě se nachází zděný ateliér s dílnou a terasou s posezením. V horkých letních dnech můžeme volit mezi sluncem a stínem tvořeným pnoucí vinnou révou. V zákoutí zahrady má své místo gril i zahradní domek.

Property Characteristics

Listing ID461311
Layout5+kk
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha195
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCF - Velmi nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.