Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 343 m² without real estatePražmo - Pražmo, Moravskoslezský Region

Pražmo - Pražmo, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 3,599,000


Prodej rodinného domu 343 m², s pozemky 3.021 m²

Nabízíme ke koupi dvougenerační rodinný dům v obci Pražmo - s krásným výhledem na královnu Beskyd Lysou horu. Na pozemcích bez zastavěné plochy 3.021 m². Zastavěná plocha s garáží 167 m². Cihlová nepodsklepená nemovitost s bezbariérovým přístupem. Zateplená, nová plastová okna. V 1.NP rodinného domu se nachází garáž, vstupní hala s krbem, samostatný pokoj, kuchyň, WC, prádelna se sprchovým koutem, odkládací místnosti. V 2. NP této nemovitosti je prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu s krbem, 2 samostatné neprůchozí pokoje (jeden s přístupem na balkon), kuchyň, spíž, WC a koupelna. 3. NP může budoucí majitel přestavět na další bytovou jednotku. V současné době jsou zde 2 samostatné pokoje a půdní prostory. Dům je napojen na obecní vodovodní řad a kanalizaci. Topení zajišťuje kotel na tuhá paliva. Je však možnost zřídit plynové topení (přípojka na pozemku nemovitosti).

Bonusem je prostorná zahrada, která se dá využít jako další stavební parcela. Velmi klidná lokalita s příjemnými sousedy, obecním vyžitím. Umístění domu zajišťuje veškerou občanskou vybavenost (v blízkosti autobusová zastávka, obchod, školka, škola).

Daň z nabytí nemovitostí hradí kupující.

Property Characteristics

Listing ID460632
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha343
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.