Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 60 m² without real estateŠafaříkova, Prague - Vinohrady

Designed for roommates
Šafaříkova, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 10,000

+ Service chargesCZK 2,500


Nabízíme POKOJ v rekonstruovaném, plně vybaveném, slunném bytě v lukrativní časti Prahy, Královské Vinohrady, o celkové ploše 60 m2 v ulici Šafaříkova. Byt ve 2. patře domu č. 167/6 o dispozici 3+kk se sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem (vybavený indukční keramickou varnou deskou, troubou, lednicí, zabudovanou pračkou, Nespresso kávovar a veškeré kuchyňské vybavení), dvou prostorných ložnic a koupelny. Nábytek je nový, většina kusů IKEA. V domě se nachází výtah. V blízkosti bytu se nachazí tramvajová zastávka a do 5 minut chůze jste na I.P. Pavlova nebo na Náměstí Míru (dosah dvou linek metra-C, A). Velice dobrá lokalita se spoustou kaváren, restaurací a samozřejmě supermarketů.

We offer you a ROOM in a renovated, full equipped, sunny apartment in a lucrative locality of Prague, Royal Vineyards, on the total area of 60 m2 in the street Šafaříkova. The apartment 3+kk on the second floor of the houese number 167/6 offers a corridor, living room with a kitchen corner (equipped with a ceramic hob, oven, fridge, integrated washer, Nespresso coffee machine and all the dishes, cookware and glasses), two roomy bedrooms and a bathroom. The furniture is new, most IKEA pieces. In the house there is an elevator. Near the apartment there is a tram stop and in 5 minutes you can reach I.P.Pavlova or Náměstí Míru (two lines of metro-C, A). Really good locality full of cafes, restaurants and of course supermarkets.

Property Characteristics

Listing ID460093
Layout3+kk
Floor2
Building typeLow Energy
Floor space60
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther
EPCA

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.