Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2+kk • 84 m² without real estateOsvoboditelů, Hlučín - Bobrovníky, Moravskoslezský Region

Reserved
Osvoboditelů, Hlučín - Bobrovníky, Moravskoslezský RegionEquipped
PriceCZK 350,000


Nabízím na prodej celopodsklepenou chatu s č.ev. v chatové osadě Kraví Důl (mezi Hlučínem a Ostravou, krásná lokalita u řeky Opavice), 2+KK, užitná plocha 84 m2, 1. NP - obytný kout s jídelnou a kuchyňským koutem, WC, zastřešená velká terasa (orientovaná na jihozápad), 2. NP – ložnice. Součástí ceny je veškeré vybavení – nábytek, spotřebiče (sporák i lednice na plyn), nádobí, gril, nářadí, sekačka na trávu, elektrocentrála. Chata v dobrém technickém stavu, bez nutnosti dalších investic, ihned obyvatelná. Chata není napojena na inženýrské sítě – studna cca 30 m, vytápění kamny, chemické WC, elektřina z centrály, solární sprcha. Pitnou vodu je třeba vozit vlastní. Pronájem pozemku od magistrátu za 600 Kč/rok. Přesto (nebo právě proto), že chata není vybavena nejmodernější technikou, najdete zde klid a ideální podmínky k rekreaci pro všechny věkové kategorie.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte si vyžádat podrobnější informace nebo osobní prohlídku (ta je možná pouze o víkendech). CENA DOHODOU.

Property Characteristics

Listing ID458690
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Užitná plocha84
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.